Over Jaipan / King products B.V.

Jaipan Industries Limited, verder te noemen Jaipan is een van de meest toonaangevende namen in de Indiase Industrie. Dit bedrijf staat onder leiding van Shri JN Agarwal.

Jaipan, erkend als een van de grootste Indiase bedrijven, is betrokken bij de productie en marketing van verschillende huishoudelijke apparaten en anti- aanbak cookwares die kwalitatief hoog aanslaan. Het bedrijf, met een sterke financiële basis, streeft ernaar een jaarlijkse omzet van meer dan 100 scrores te halen.

Jaipan heeft een uitstekende infrastructuur, faciliteit voor de productie, fabricage en verkoop van huishoudelijke apparaten. Het bedrijf heeft een uitstekende technische samenwerking met bekende internationale landen zoals: de Verenigde Staten en China. Jaipan opereert sterk op grond van haar producten en kwaliteit. Ook Jaipan is niet meer weg te denken uit de indiase economie.

De sales force van Jaipan is efficient en energiek en wordt ondersteund door de gehele lengte en breedte van het land. Behalve de binnenlandse markt van India, zijn de Jaipan producten ook verkrijgbaar in de landen: Sri Lanka, Mauritius, Bangladesh, Nepal en de Verenigde
Arabische Emiraten.

Als distribiteur van Jaipan Nederland is King Products B.V. aangesteld.
Een naam die in Nederland ook niet geheel onbekend is.
King products B.V., bekend om zijn kwalitatieve vis-producten, die vrijwel in alle tropische supermarkten verkrijgbaar zijn, is dan ook erg blij met deze cooparatie met Jaipan Industries Limited.

Voor meer info over deze twee bedrijven zie onderstaande links

www.Jaipan.com
www.Fish-Kingproducts.com